Meldingen

Een tevreden bewoner is heel belangrijk voor Weijman. Daar richten wij onze werkzaamheden op in en daar werken onze medewerkers elke dag hard aan. Maar waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden.

Helaas kan het gebeuren dat u teleurgesteld bent in de kwaliteit van onze werkzaamheden. Misschien bent u ontevreden over de wijze waarop u door ons te woord bent gestaan, de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd of is er schade ontstaan tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Fouten zijn er om te herstellen en niet in de laatste plaats om er van te leren. Wij willen het daarom graag direct weten als u niet tevreden bent. Samen kunnen we dan tot een goede oplossing komen.

Of misschien bent u juist heel erg tevreden of heeft u een verbetervoorstel en wilt u dat aan ons kenbaar maken. Wij horen het graag!

Waarom een melding maken?

Om een zorgvuldige afhandeling van meldingen over onze dienstverlening te waarborgen, hebben wij een procedure opgesteld. Zo weet u precies wat u moet doen als u een melding heeft en waar u aan toe bent als u deze met ons deelt.

Hoe doe ik een melding?

Stuur een e-mailbericht aan:
melding@weijman.nlof stuur een brief aan:

Weijman
t.a.v. afdeling KAM
De Smalle Zijde 45
3903 LM Veenendaal

Als onderwerp vermeldt u “melding”.

Beschrijf in het kort de omstandigheden of de gebeurtenis waarop uw klacht of schademelding betrekking heeft.

Geef uw naam en adresgegevens en het telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent en eventueel uw e-mailadres.

 Uw melding in behandeling

Wij hanteren voor een klacht een reactietermijn van maximaal twee weken. Is er sprake van schade, dan ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging van de melding met daarin het schadenummer waaronder de schade in behandeling is genomen.