Omgaan met bewoners

Heldere en duidelijke communicatie is voor Weijman de basis van een goede samenwerking. Uw klant is onze klant. Tijdens het gehele traject staan de bewoners centraal. De communicatie en samenwerking met bewoners start voorafgaand aan de werkzaamheden met informatiebijeenkomsten en één-op-ééngesprekken.

Ons doel is enerzijds dat u als opdrachtgever tevreden huurders houdt en in het communicatietraject met de bewoners ontzorgd wordt. Anderzijds willen wij tevreden bewoners die minimale overlast ervaren en kunnen genieten van vernieuwd wooncomfort.

Enthousiasmeren en informeren staan bij ons hoog in het vaandel. Naast de verschillende documenten met informatie zoals bewonersinformatie, de afsprakenkaart en de gedragsregels die gelden voor ons personeel, wordt er voor ieder project een aparte pagina op de website bewonersinformatie.nl gemaakt.

Via een unieke code logt de bewoner in op bewonersinformatie.nl en vindt daar alle informatie over het project. Per dag staat er beschreven welke werkzaamheden die dag uitgevoerd gaan worden. Ook staan de ketenpartners van het project vermeld en de medewerkers van Weijman Vastgoedonderhoud die bij het project betrokken zijn. Met naam en foto, zodat de bewoner de vakman herkent.

Tenslotte kan er via bewonersinformatie.nl een enquête worden ingevuld en kunnen contactgegevens worden geraadpleegd voor het geval dat de bewoner één van onze medewerkers wil spreken. Het resultaat is een prettige samenwerking en een goed eindresultaat. Kortom: tevreden bewoners!

Voor meer informatie over onze communicatiestrategie en de website bewonersinformatie.nl neemt u contact op met Weijman Vastgoedonderhoud.