Certificeringen

Certificeringen voor Weijman Vastgoedonderhoud

Kwaliteit is van groot belang. Daarom is Weijman Vastgoedonderhoud in het bezit van diverse certificaten.

VGO-keur

 

ISO9001

Dit certificaat onderstreept onze werkwijze. Weijman Vastgoedonderhoud werkt volgens een vooraf opgestelde en gestructureerde manier van kwaliteitsmanagement. Kwaliteit van product, productieproces, dienst en organisatie zijn gegarandeerd. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

VCA**

Weijman Vastgoedonderhoud is in het bezit van een VCA **-certificaat. Voor de opdrachtgever, bewoner en Weijman is het van groot belang dat er veilig en verantwoord wordt gewerkt. Trainingen en instructies zijn van groot belang bij het voorkomen van ongevallen en incidenten.

FSC®

De kern van FSC® is dat ervoor wordt gezorgd dat tropische en niet-tropische bossen goed worden beheerd. FSC® – gecertificeerd hout is herkenbaar voor de opdrachtgever. Het geeft zekerheid dat het hout door de gehele handelsketen, van zagerij tot eindproduct, is gevolgd. Steeds meer opdrachtgevers eisen FSC® – gecertificeerd hout. Weijman Vastgoedonderhoud levert dit graag.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

De certificeringregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

Met dit certificaat geven wij aan dat onze vakmensen gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Ook voor advies over de beste mechanische beveiliging van woningen en gebouwen bent u bij Weijman Vastgoedonderhoud aan het juiste adres.

Bouwgarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw met 1450 aangesloten bouwbedrijven. Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor een bouwbedrijf met het keurmerk van BouwGarant.