Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Versneld drogen en uitharden

Versneld drogen en uitharden

Met de drogingslamp kan de schilder van Weijman Vastgoedonderhoud de lakken, verven en reparatiemiddelen sneller laten drogen en uitharden nadat de verflaag is aangebracht. Met behulp van een infraroodlamp en UV-licht zijn watergedragen producten sneller gedroogd en uitgehard.

Deze techniek wordt alleen ingezet op kleinere oppervlakken en wanneer het voor de gebruiker of bewoner niet mogelijk is om te wachten tot de verflaag op natuurlijke wijze gedroogd is. De schilder gebruikt de drogingslamp veelal na inbraakschade, waar bijvoorbeeld een buitendeur opnieuw geschilderd moet worden. Of bij verven van een receptiebalie die direct beschikbaar moet zijn en waar dus niet gewacht kan worden op de natuurlijke droging.

Na het aanstralen met de handlamp is het oppervlak klaar voor gebruik of direct schuurbaar om een tweede laag verf of lak aan te brengen. Het behandelde oppervlak is direct na gebruik van de drogingslamp kras- en slijtvast.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.