Nieuws

Bouw Inspiratiedag 2024

Ook dit mochten wij deelnemen aan dit geweldige initiatief van de Bouwend Nederland Veenendaal en Zuid-West Veluwe en Knooppunt Techniek voor leerlingen van verschillende basisscholen om kennis te maken met de bouw.

Lees verder

Welkom op het leerplein

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het nieuwe Leerplein! De plek waar leerlingen, die meelopen met onze gecertificeerde leermeesters, de fijne kneepjes van het vak leren onder begeleiding van één van deze vakmannen.

Lees verder

Tien jaar lang een goed team met Rhenam Wonen

Veenendaal – Deze week was een feestelijke week voor Weijman Vastgoedonderhoud. Zij vierde dat zij al vijf jaar een prettige samenwerking met Rhenam Wonen hebben. En als kers op de taart werd de overeenkomst op 14 november verlengd voor minimaal nog vijf jaar.

Lees verder

Sinterklaas bij Weijman

Trots zijn we (alweer) op onze personeelsvereniging. Zij wisten er afgelopen zaterdag weer een geslaagd sinterklaasfeest van te maken voor onze Weijman-kindjes!

Lees verder

Dirk van Mourik 50 jaar in dienst

Maandag 16 november jl. was het zover… Dirk van Mourik, vakman van het eerste uur, was precies 50 jaar onderdeel van Weijman. Ondanks de geldende maatregelen en de beperkingen die dat met zich meebrengt, hebben we Dirk flink in het zonnetje gezet.

Lees verder

Fijne feestdagen donatie

Bij Weijman staat “samen” hoog in het vaandel. Om deze reden willen we graag tijdens de Feestdagen iets extra’s doen voor onze medemensen. We hebben een aantal heerlijke pakketten samengesteld voor de Voedselbank. Fijne feestdagen!

Lees verder