100% akkoord op groot onderhoudsproject!

Eind augustus starten we aan de Loevensteinlaan/Hardenbroekstraat in Den Haag

Eind augustus starten we in opdracht van Haag Wonen met groot onderhoud aan het complex aan de Hardenbroekstraat/Loevesteinlaan. We gaan in Den Haag verschillende werkzaamheden uitvoeren om niet alleen het gebouw te renoveren, maar ook in grote mate te verduurzamen.

Zo zullen de spouwmuren geïsoleerd worden en vervangen we alle kozijnen. We zullen het hele gebouw voorzien van HR++ beglazing. Naast deze verbeteringen, krijgt ieder appartement mechanische ventilatie.

100% akkoord

Uiteraard hebben we alle plannen eerst voorgelegd aan de bewoners. Bij 70% akkoord konden we aan de slag. Vooraf leek het een uitdaging dit akkoord te halen. Normaliter gaan Haag Wonen en onze bewonersconsulent persoonlijk in gesprek met de bewoners om de plannen te presenteren en toe te lichten. Maar gezien de geldende RIVM-richtlijnen met betrekking tot het coronavirus, was op locatie met mensen in gesprek gaan geen optie. In plaats daarvan zijn alle bewoners telefonisch benaderd. Zij reageerden allemaal ontzettend positief op onze verbeterplannen. Met als resultaat dat 100% akkoord ging.

Samen met Haag Wonen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de woningen verbetert en bewoners prettiger kunnen wonen, voor een betaalbare huur. We kijken ernaar uit hier na de bouwvak mee te starten!

Terug naar vorige pagina