Kitty van der Velde nieuwe Algemeen Directeur Weijman en Mens-Zeist

We zijn trots dat Kitty van der Velde per 29 januari 2024 is gestart als algemeen directeur van Weijman en Mens-Zeist. Kitty volgt Peter Kraaijeveld op die de afgelopen 3,5 jaar directeur van Weijman was. Zijn opvolger is een ervaren directeur uit de bouwwereld. Kitty was eerder directeur bij onder andere Adriaan van Erk Groep en Matemco Hulpconstructies BV. Met haar ervaring en expertise in combinatie met haar visie dat de mens centraal staat, past zij zeer goed bij Weijman en Mens-Zeist.

Over haar keuze voor Weijman Vastgoedonderhoud BV en Mens-Zeist zegt Kitty: “Hiermee geef ik invulling aan mijn wens om met mijn 30-jarige ervaring in de grootschalige nieuwbouw op een duurzame manier waarde toe te voegen aan de sector die mij zoveel heeft gebracht. Het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van bestaand vastgoed verdient nu meer dan ooit de aandacht. Ik prijs mij gelukkig dat ik daar vanaf heden mijn bijdrage aan mag leveren samen met de ervaren, gemotiveerde en enthousiaste mensen van Weijman en Mens-Zeist.”

Kitty van der Velde (Algemeen Directeur) vormt samen met Eric van de Pol (Technisch-Commercieel Directeur) en Gert-Jan Kootstra (Financieel Directeur) de directie van Weijman en Mens-Zeist. Gezamenlijk hebben deze bedrijven een lange termijn groeiambitie in de markt van vastgoedonderhoud en verduurzaming.

Terug naar vorige pagina