Mens-Zeist Vastgoedonderhoud en Weijman Vastgoedonderhoud bundelen krachten onder vleugels van Corpeq

Met veel genoegen brengen wij u op de hoogte van het nieuws dat het familiebedrijf Corpeq BV, waartoe ook Weijman Vastgoedonderhoud behoort, per 1 januari 2024 de nieuwe eigenaar wordt van Mens-Zeist Vastgoedonderhoud. De overname past in Corpeq’s lange termijn groeiambitie in de markt van vastgoedonderhoud en verduurzaming.­­­

Door de bundeling van kennis en capaciteit ontstaat een sterke en vooruitstrevende combinatie van bedrijven die gelooft in de kracht van Resultaatgericht Samenwerken. Mens-Zeist en Weijman zijn en blijven betrouwbare partners op het gebied van dagelijks, planmatig en grootonderhoud. Samen zijn wij nog beter in staat om de verduurzaming en het onderhoud van het Nederlandse woningbestand verder vorm te geven. Beide bedrijven kunnen bogen op een rijke historie en een vergelijkbare cultuur, waardoor wij goed bij elkaar passen en elkaar goed aanvullen.

Rob de Vos van Mens-Zeist: “Met de overname door Corpeq zijn wij verzekerd van een partner die de waarde van een familiebedrijf herkent én erkent en een langetermijnvisie heeft. Door onze ervaring en vakmanschap te combineren met hun stabiele management, innovatiekracht en financiële slagkracht, worden wij in meerdere opzichten aanzienlijk sterker en aantrekkelijker voor onze klanten,  partners en leveranciers.  Corpeq heeft een gezonde groeiambitie, dat past uitstekend bij onze waarden en de sterk toenemende klantvraag in de verduurzamingsopgave.”

Mens-Zeist en Weijman blijven twee aparte bedrijven met ieder hun eigen naam en eigen vestiging. U behoudt uw vaste contactpersonen. Er zal op korte termijn een nieuwe algemeen directeur worden aangesteld, die samen met Eric van de Pol (Technisch commercieel directeur) en Gert-Jan Kootstra (Financieel directeur) de directie gaat vormen van beide bedrijven. Rob de Vos zal aanblijven als adviseur.

Terug naar vorige pagina