Tien jaar lang een goed team met Rhenam Wonen

Veenendaal – Deze week was een feestelijke week voor Weijman Vastgoedonderhoud. Zij vierde dat zij al vijf jaar een prettige samenwerking met Rhenam Wonen hebben. En als kers op de taart werd de overeenkomst op 14 november verlengd voor minimaal nog vijf jaar.

Foto: De raamovereenkomst voor de komende 5 jaar is getekend

In 2018 schudde Weijman en Rhenam Wonen elkaar de hand, samen gingen ze de uitdagingen, die het onderhoud aan het woningbezit biedt, aan. Daarnaast zijn er de afgelopen vijf jaar ook veel woningen energetisch verbeterd. Dat scheelt niet alleen in de portemonnee van de bewoners, maar zorgt ook voor een fijn(er) thuis.

Fijne en langdurige samenwerking

Precies vijf jaar geleden is deze samenwerking gestart en heeft Weijman het onderhoud gedaan aan 557 woningen van Rhenam. In deze periode is Weijman gegroeid tot een goede gesprekspartner en heeft het vertrouwen gekregen om vanaf het begin af aan bij projecten betrokken te worden. Dit komt de verwachtingen en de kwaliteit ten goede. Daarnaast geeft dit inzicht in de planningen voor de komende jaren en hoeveel daarvoor begroot moet worden.

Zowel Gerdo ter Burg (projectleider Rhenam Wonen) als Wilco van Voorst (uitvoerder Weijman) zijn vanaf het begin af aan betrokken geweest bij deze samenwerking. Voor Weijman dan ook een logische keuze om Wilco samen met projectleider Wiljan Hommerson op pad te sturen om een taart te bezorgen om dit heugelijke feit te vieren.

De kers op de taart

Deze samenwerking smaakt naar meer en dat heeft er toe geleid dat Eric van de Pol, technisch-commercieel directeur en Hans van Doeveren, bedrijfsleider uitgenodigd zijn bij Rhenam Wonen om een raamovereenkomst te tekenen voor het onderhoud en het energetisch verbeteren van het woningbezit voor de komende vijf jaar. De krachten van beide partijen worden weer gebundeld en Weijman is trots op deze langdurige samenwerking. Eric voegt hier nog aan toe; “ Wij zijn trots op het vertrouwen dat wij hebben gekregen en ook de komende vijf jaar gaan wij ons steentje bijdragen aan een fijn(er) thuis voor de bewoners van Rhenam Wonen. Op Weijman kan je rekenen!

Terug naar vorige pagina