DBM

Design, Build en Maintenance (DBM)

Steeds meer werkzaamheden voert Weijman uit op basis van een DBM-contract. Weijman Vastgoedonderhoud is bij DBM verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en het totale onderhoud van een project. Onze kennis, creativiteit en vaardigheid wordt hierdoor maximaal benut.

Voordelen DBM

Vanaf dag één van een project is er contact met Weijman Vastgoedonderhoud. Het voordeel hiervan is dat onze vakmensen betrokken zijn bij het gehele project. Niet alleen met creativiteit in de designfase, maar ook tijdens de bouw en in de jaren daarna tijdens het onderhoud.

Er is precies bekend hoe een gebouw bijvoorbeeld gerenoveerd is, welke keuzes er zijn gemaakt voor bepaalde materialen en hoe het onderhoud van de materialen het beste uitgevoerd kan worden. Weijman Vastgoedonderhoud stemt de planning van Design, Build en Maintenance op elkaar af.

Het feit dat Weijman Vastgoedonderhoud alle werkzaamheden op zich neemt, is organisatorisch gunstiger dan een situatie waarin afzonderlijke opdrachtnemers de werkzaamheden op elkaar moeten afstemmen. Het project loopt geen vertraging op. Een ander groot voordeel is dat de kosten doorgaans lager uitvallen dan bij meer traditionele contractvormen.

Eén aanspreekpunt

Bij DBM is er één partij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden. Bij vragen, opmerkingen en klachten kunt u bij Weijman Vastgoedonderhoud terecht. Wij zorgen ervoor dat het opgelost wordt. Het uitbesteden van het project aan de specialist via DBM maakt het mogelijk dat de opdrachtgever zich richt op zijn/haar kerntaak.