Service- en mutatieonderhoud

Verbetering van verhuurbaarheid

24 uur per dag, 7 dagen per week

Tevreden bewoners

Serviceonderhoud

Een losse tegel in de badkamer of een deur die klemt. Vervelende gebeurtenissen die het wooncomfort van de bewoner verstoren. Weijman Vastgoedonderhoud zorgt ervoor dat deze problemen snel en vakkundig worden opgelost.

Deze uitstekende service bieden wij, namens u als professionele opdrachtgever, aan uw huurders. Ook voor incidenten waarbij een snelle oplossing gewenst is, kunnen huurders bij ons terecht. Lekkage of schade door inbraak vragen om een directe oplossing. Hier zorgt Weijman Vastgoedonderhoud voor.

Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en beschikbaar om problemen snel en goed op te lossen. De servicedienst genaamd Weijman Direct kan binnen een uur op de stoep staan om mankementen te verhelpen. Uiteraard met de heldere communicatie, vriendelijkheid en kwaliteit die bij Weijman vanzelfsprekend is.

Mutatieonderhoud

Als een huurder vertrekt en plaatsmaakt voor een nieuwe bewoner, is dat een goed moment voor onderhoud aan de woning. Schade aan de woning wordt bijvoorbeeld hersteld. Of het voegwerk in de badkamer vernieuwd. Doel is dat de verhuurbaarheid van de woning optimaal is.

Mutatieonderhoud kan worden gecombineerd met planmatig onderhoud. Een nieuwe keuken of badkamer kan door de vakmensen van Weijman Vastgoedonderhoud in de lege woning geplaatst worden, voordat de nieuwe bewoner de woning betreedt. Ook isoleren en aanbrengen van energiebesparende maatregelen kunnen wij tijdens het mutatieonderhoud uitvoeren.

We zorgen na elke mutatie dat de woning in goede staat wordt opgeleverd. Na mutatie of planmatig onderhoud biedt u als verhuurder meer wooncomfort en kunt u de huurprijs hierop aanpassen.