Houtsanering

Duurzaam met FSC-hout

Geen houtrot meer

Kostenbesparend werken

Geen houtrot meer door houtsanering

Als u in kozijnen, ramen of deuren houtrot ontdekt, staat u voor de keuze om deze te vervangen of te renoveren. Alleen de aangetaste plaatsen repareren of een nieuw kozijn plaatsen? Weijman Vastgoedonderhoud wordt als specialist ingeschakeld om advies te geven. Vaak is houtsanering de meest efficiënte en duurzame oplossing. Wij zorgen vervolgens voor houtrotherstel.

Kozijn met houtrot wordt hersteld

Houtsanering begint bij het meten van vochtpercentages in het hout, het onderzoeken van schimmels en bekijken van detailleringen. Op basis van de uitkomsten gaan wij aan de slag om houtrot op te lossen. De onderdelen met houtrot worden vervangen. We plaatsen hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout met een lange levensduur terug. Soms maken we gebruik van een houtvervangende pasta. Na het herstel schilderen we de kozijnen.

Houtsanering is efficiënt en duurzaam

Na een houtsanering kan een kozijn weer jarenlang mee. Houtsanering is specialistisch werk. Het voordeel is dat er op kosten voor nieuwe ramen, deuren, beglazing en hang- en sluitwerk wordt bespaard. Daarom kiezen veel vastgoedeigenaren in overleg met ons voor houtrotherstel. Een duurzame oplossing.