Schilderwerk

Besparing op onderhoudskosten

Monumentale panden in goede handen

Ruim 100 jaar ervaring in schilderwerk

Onderhoud door schilderwerk

Goed schilderwerk is belangrijk voor het onderhoud van vastgoed. Verf zorgt voor een onmisbare conservering van hout. Door tijdig onderhoud voorkomt u schade aan kozijnen. Daarnaast krijgt de uitstraling van een pand een flinke upgrade.

Schilderwerk is vakwerk

Weijman Vastgoedonderhoud heeft ruim 100 jaar ervaring als schildersbedrijf. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk in een woning, bedrijfspand, zorgcomplex of grote woonwijk. Onze schilders beheersen het schildersvak als geen ander. Ook onderhoud aan het schilderwerk van een kasteel of kerk is bij onze schilders in goede handen.

De specialisten van Weijman voeren schilderwerk uitstekend uit. Plamuren, schuren, wassen en schilderen is vakwerk dat specialisten vereist. Weijman leidt medewerkers op tot vakmensen en waarborgt hierdoor de kwaliteit.

Monumentaal schilderwerk

De geschilderde afwerking van een monument is beeldbepalend. Schilderwerk is ook kwetsbaar en vraagt om zorgvuldig periodiek onderhoud en een vakkundige aanpak bij herstel of vernieuwing. De schilders van Weijman hebben kunde, ervaring en passie om monumentale panden te schilderen.

De voorbereiding van schilderwerk start met de inventarisatie van het pand. Wat voor historie heeft de ondergrond en om wat voor materiaal gaat het? Welke kwaliteit verf heeft de voorkeur? En hoe kunnen werkzaamheden uitgevoerd worden met een minimale overlast. Vervolgens gaan de vakmensen aan de slag met het schilderwerk. Na oplevering ziet het pand er weer als nieuw uit!

Benieuwd naar de resultaten van monumentaal schilderwerk? Neem contact met ons op en wij laten u graag een aantal projecten zien.