Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Opdrachtgevers

Meer met minder

Weijman Vastgoedonderhoud is sinds 2009 officieel partner van Meer Met Minder. Dat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het realiseren van energiebesparing in woningen en het gehele energiebesparingstraject van begin tot eind kunnen begeleiden en uitvoeren. Weijman geeft Maatwerkadvies Energiebesparing. In dit advies staat precies welke energiebesparende maatregelen in de woning aangebracht kunnen worden.

Lage kosten, meer comfort

Met eenvoudige ingrepen kan er snel financieel voordeel worden behaald op de energierekening. Denk aan het aanbrengen van dubbel glas of door middel van thermische na-isolatie. Bovendien gaat de leefbaarheid en de verhuurbaarheid van de woning omhoog. Een energiezuinig huis is comfortabeler én gezonder.

Door het aanbrengen van isolatie is vocht en tocht in de woning verleden tijd. Een goed geïsoleerde woning houdt warmte vast in de winter en koelte in de zomer. Daarnaast wordt ook geluidsoverlast sterk verminderd. En dat woont een stuk prettiger.

Naast goede isolatie is ook ventilatie belangrijk om een gezonde leefomgeving te creëren. Weijman Vastgoedonderhoud adviseert u graag over het verzorgen van optimale ventilatie.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.