Over Weijman

Heldere communicatie

Betrouwbare vakmensen

Duurzame producten

Weijman al jaren een begrip

Weijman Vastgoedonderhoud is een mensenbedrijf waar de bewoner of de gebruiker van een woning of pand centraal staat. Heldere communicatie en nauwe samenwerking met opdrachtgevers, ketenpartners en bewoners zorgen ervoor dat wij al ruim 110 jaar naast de klant staan en samen zijn/haar wensen realiseren.

Gestart in 1908 als schildersbedrijf is Weijman Vastgoedonderhoud uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor resultaatgericht vastgoedonderhoud aan woningen en gebouwen. In opdracht van woningbouwcorporaties en andere professionele gebouwbeheerders houden de vakmensen van Weijman zicht bezig met het totaalonderhoud aan woningen en gebouwen.

In het voorbereidings- en uitvoeringstraject wordt er nauw samengewerkt met de opdrachtgever in een speciaal samengesteld projectteam. Ook is Weijman specialist voor DBM en RGS trajecten. Met onze vakmensen is uw gebouw in goede handen. Prijs, kwaliteit, duurzaamheid en minimale overlast voor de bewoner staat bij ons voorop.

Mensenbedrijf

Wij zijn een mensenbedrijf waarin het woord ‘samen’ oprecht betekenis heeft. Samen met woningbouwcorporaties, professionele gebouwenbeheerders, ketenpartners en wetenschappers komen we tot niet-alledaagse oplossingen die een aantoonbaar positief effect hebben op kwaliteit, kosten, milieu en leefbaarheid.

Duurzaamheid

Een van onze kernwaarden is duurzaamheid. In al onze werkzaamheden staat de duurzaamheidsgedachte Cradle to Cradle voorop. Dit houdt in dat materiaal wordt hergebruikt zonder dat het zijn waarde verliest. Innovatief denken stelt ons in staat om steeds nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Zo realiseert Weijman Vastgoedonderhoud een duurzame voorsprong in de markt.

Directie van Weijman Vastgoedonderhoud

De dagelijkse leiding van Weijman wordt uitgevoerd door Kitty van der Velde, Eric van de Pol en Gert-Jan Kootstra. Met een vooruitstrevende visie op multidisciplinair vastgoedonderhoud vervullen wij graag de rol van strategisch partner en adviseur. Dit doen wij samen met al onze medewerkers.

Missie van Weijman Vastgoedonderhoud

Onderhouden en verbeteren van vastgoed in een bewoonde omgeving.

Weijman is een onderhoudsregisseur voor de woonomgeving. Onze toegevoegde waarde als betrouwbare partner bieden wij door, rekening houdend met de belangen van de opdrachtgever en andere belanghebbenden, oplossingen te bieden voor de uitdagingen in een project in de onderhoudsfase of bij renovaties.

Door vanuit de eigen kennis en ervaring telkens de samenwerking aan te gaan met specialisten die binnen de projecten een toegevoegde waarde hebben, organiseert Weijman op een flexibele manier de juiste partners voor de opdrachtgever. Binnen de rol als regisseur heeft Weijman veel aandacht voor het bouwen aan langdurige relaties met opdrachtgevers en de specialisten in het eigen netwerk.

Weijman is een werkgever waar medewerkers zich gerespecteerd voelen en zichzelf kunnen zijn met voldoende ruimte voor het invullen van persoonlijke ambities.

Visie van Weijman Vastgoedonderhoud

Kwaliteit leveren met zorg, respect en plezier voor de eigenaar, eindgebruiker en medewerker.

Weijman heeft als ambitie om als betrouwbare opdrachtnemer in het middelpunt te staan van middelgrote onderhouds- en renovatieprojecten in een markt waar ketenpartners samenwerken aan een projectresultaat. Door de aanwezige technische kennis en ervaring in de eigen organisatie en de gezamenlijke commerciële inspanningen zijn wij in staat om een stabiele orderportefeuille zodanig gevuld te hebben dat aan een organisatie van circa 150 personen continuïteit geboden kan worden.

Naast de uitvoeringstaken zal Weijman in toenemende mate een adviserende en begeleidende rol vervullen voor opdrachtgevers. De kerngroep van eigen personeel zal de projecten organiseren en de visie en werkwijze van Weijman tijdens de projectuitvoering vertegenwoordigen en uitdragen.