Hofleverancier

Weijman Vastgoedonderhoud is Hofleverancier

Mede dankzij de ambities op het gebied van innovatie en een uitstekend sociaal beleid voor haar medewerkers is Weijman Vastgoedonderhoud gegroeid naar een vooraanstaande onderneming met een voorbeeldige staat van dienst. Degelijk en professioneel. Aandacht voor mensen en hun leefomgeving. Dat zijn de kernwoorden die de basis vormen van het bedrijf. Daarom heeft voormalig burgemeester van Veenendaal Ties Elzenga op 18 oktober 2008 het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ overhandigd.

Letterlijk Hofleverancier

Het predicaat Hofleverancier werd in 1815 ingevoerd door Koning Willem I. Het is één van de oudste Koninklijke onderscheidingen in ons land. Dit predicaat geeft bedrijven het recht om het Koninklijk Wapen te voeren met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Het begrip Hofleverancier is bij Weijman letterlijk te nemen. Het schilderwerk bij de restauratie van Kasteel Drakensteijn, de nieuwbouw van Villa Eijkenhorst in Wassenaar en de Koninklijke Stallen van Paleis Het Loo zijn door Weijman Vastgoedonderhoud verzorgd.

Gerespecteerde ondernemingen

De Koning kan het predicaat Hofleverancier toekennen aan kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een zeer belangrijke plaats innemen in de regio en in de branche. De bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemer(s) van onbesproken gedrag. Op dit moment mogen slechts 500 bedrijven in Nederland zich ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ noemen.

Wat betekent het voor u?

Het predicaat Hofleverancier staat voor kwaliteit, soliditeit en continuïteit. In Weijman Vastgoedonderhoud treft u dus een professionele en betrouwbare partner. U merkt dat aan onze werkwijze: de intensieve samenwerking met onze ketenpartners, het leveren van vakwerk en de uitstekende communicatie met de opdrachtgever en met de bewoner.