Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Over Weijman

Weijman al jaren een begrip

Weijman Vastgoedonderhoud is een mensenbedrijf waar niet de baksteen centraal staat, maar de bewoner van de woning of de gebruiker van het pand. Heldere communicatie en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en bewoners zorgt ervoor dat wij al meer dan een eeuw naast de klant staan om samen zijn of haar wensen te realiseren.

Weijman Vastgoedonderhoud

Gestart in 1908 als schildersbedrijf is Weijman Vastgoedonderhoud uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor resultaatgericht vastgoedonderhoud aan woningen en gebouwen. Dit gebeurt in opdracht van woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, Verenigingen van Eigenaren, zorginstellingen, overheden, gemeenten, bedrijven en particuliere woningeigenaren.

In het voorbereidings- en uitvoeringstraject wordt er samengewerkt met de opdrachtgever in een speciaal samengesteld bouwteam. Het project wordt opgeleverd volgens het protocol RGS (Resultaatgericht Samenwerken). Ook is Weijman de specialist voor DBM. Met vakmensen voor Design, Build en Maintenance is uw gebouw bij ons in goede handen. Prijs, kwaliteit, duurzaamheid en minimale overlast voor de bewoner staat bij ons voorop.

Mensenbedrijf

Wij zijn een mensenbedrijf met een aangenaam karakter, waarin het woord ‘samen’ oprecht betekenis heeft. Samen met woningbouwcorporaties, professionele gebouwenbeheerders, ketenpartners en wetenschappers komen we tot niet-alledaagse oplossingen die een aantoonbaar positief effect hebben op kwaliteit, kosten, milieu en leefbaarheid.

Duurzaamheid

Een van onze kernwaarden is duurzaamheid. In al onze werkzaamheden staat de duurzaamheidgedachte Cradle to Cradle voorop. Dit houdt in dat materiaal wordt hergebruikt zonder dat het zijn waarde verliest. Innovatief denken stelt ons in staat om steeds nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Zo realiseert Weijman Vastgoedonderhoud een duurzame voorsprong in de markt.

Directie van Weijman Vastgoedonderhoud

De dagelijkse leiding wordt uitgevoerd door Eric van de Pol (algemeen directeur) en Bernhard van Holst (financieel directeur). Met een vooruitstrevende visie op multidisciplinair vastgoedonderhoud vervullen wij graag de rol van strategisch partner en adviseur. Dit doen wij samen met al onze medewerkers.

Missie van Weijman Vastgoedonderhoud

Weijman is een innovatieve onderhoudsregisseur voor de woonomgeving en een betrouwbare partner. onze toegevoegde waarde bieden wij door, rekening houdend met de belangen van de opdrachtgever en andere belanghebbenden, oplossingen te bieden voor de uitdagingen in een project in de onderhoudsfase of bij renovaties. Door vanuit de eigen kennis en ervaring telkens de samenwerking aan te gaan met specialisten die binnen de projecten een toegevoegde waarde hebben, organiseert Weijman op een flexibele manier de juiste partners voor de opdrachtgever. Binnen de rol als regisseur heeft Weijman veel aandacht voor het bouwen aan langdurige relaties met opdrachtgevers en de specialisten in het eigen netwerk. Weijman is een werkgever waar medewerkers zich gerespecteerd voelen en zichzelf kunnen zijn met voldoende ruimte voor het invullen van persoonlijke ambities.

Visie van Weijman Vastgoedonderhoud

Weijman heeft als ambitie om als betrouwbare opdrachtnemer in het middelpunt te staan van middelgrote onderhouds- en renovatieprojecten in een markt waar ketenpartners samenwerken aan een projectresultaat. Door de aanwezige technische kennis en ervaring in de eigen organisatie en de hoogontwikkelde commerciële kant zijn wij in staat om een stabiele orderportefeuille zodanig gevuld te hebben dat aan een organisatie van circa 150 personen continuïteit geboden kan worden. Naast de uitvoeringstaken zal Weijman in toenemende mate een adviserende en begeleidende rol vervullen voor opdrachtgevers. De kerngroep van eigen personeel zal de projecten organiseren en de visie en werkwijze van Weijman tijdens de projectuitvoering vertegenwoordigen en uitdragen.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.