Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!

Over Weijman

Weijman al jaren een begrip

Weijman Vastgoedonderhoud is een mensenbedrijf waar niet de baksteen centraal staat, maar de bewoner van de woning of de gebruiker van het pand. Heldere communicatie en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en bewoners zorgt ervoor dat wij al meer dan een eeuw naast de klant staan om samen zijn of haar wensen te realiseren.

Weijman Vastgoedonderhoud

Gestart in 1908 als schildersbedrijf is Weijman Vastgoedonderhoud uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt voor resultaatgericht vastgoedonderhoud aan woningen en gebouwen. Dit gebeurt in opdracht van woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, Verenigingen van Eigenaren, zorginstellingen, overheden, gemeenten, bedrijven en particuliere woningeigenaren.

In het voorbereidings- en uitvoeringstraject wordt er samengewerkt met de opdrachtgever in een speciaal samengesteld bouwteam. Het project wordt opgeleverd volgens het protocol RGS (Resultaatgericht Samenwerken). Ook is Weijman de specialist voor DBM. Met vakmensen voor Design, Build en Maintenance is uw gebouw bij ons in goede handen. Prijs, kwaliteit, duurzaamheid en minimale overlast voor de bewoner staat bij ons voorop.

Mensenbedrijf

Wij zijn een mensenbedrijf met een aangenaam karakter, waarin het woord ‘samen’ oprecht betekenis heeft. Samen met woningbouwcorporaties, professionele gebouwenbeheerders, ketenpartners en wetenschappers komen we tot niet-alledaagse oplossingen die een aantoonbaar positief effect hebben op kwaliteit, kosten, milieu en leefbaarheid.

Duurzaamheid

Een van onze kernwaarden is duurzaamheid. In al onze werkzaamheden staat de duurzaamheidgedachte Cradle to Cradle voorop. Dit houdt in dat materiaal wordt hergebruikt zonder dat het zijn waarde verliest. Innovatief denken stelt ons in staat om steeds nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Zo realiseert Weijman Vastgoedonderhoud een duurzame voorsprong in de markt.

Directie van Weijman Vastgoedonderhoud

Han Fluttert en Eric van de Pol zijn samen DGA/Eigenaar van Weijman Vastgoedonderhoud. De dagelijkse leiding van Weijman wordt uitgevoerd door Bert Brinkman (commercieel directeur) en Wilco Boogaard (operationeel directeur). Met een vooruitstrevende visie op multidisciplinair vastgoedonderhoud vervullen wij graag de rol van strategisch partner en adviseur. Dit doen wij samen met al onze medewerkers.

Missie van Weijman Vastgoedonderhoud

Onderhouden en verbeteren van vastgoed in een bewoonde omgeving.

Visie van Weijman Vastgoedonderhoud

Kwaliteit leveren met zorg, respect en plezier voor de eigenaar, eindgebruiker en medewerker.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.