Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!

Certificeringen

Certificeringen voor Weijman Vastgoedonderhoud

Kwaliteit is van groot belang. Daarom is Weijman Vastgoedonderhoud in het bezit van diverse certificaten.

ISO9001

ISO9001Dit certificaat onderstreept onze werkwijze. Weijman Vastgoedonderhoud werkt volgens een vooraf opgestelde en gestructureerde manier van kwaliteitsmanagement. Kwaliteit van product, productieproces, dienst en organisatie zijn gegarandeerd. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

VCA**

VCA**Weijman Vastgoedonderhoud is in het bezit van een VCA **-certificaat. Voor de opdrachtgever, bewoner en Weijman is het van groot belang dat er veilig en verantwoord wordt gewerkt. Trainingen en instructies zijn van groot belang bij het voorkomen van ongevallen en incidenten.

FSC®

FSC®De kern van FSC® is dat ervoor wordt gezorgd dat tropische en niet-tropische bossen goed worden beheerd. FSC – gecertificeerd hout is herkenbaar voor de opdrachtgever. Het geeft zekerheid dat het hout door de gehele handelsketen, van zagerij tot eindproduct, is gevolgd. Steeds meer opdrachtgevers eisen FSC – gecertificeerd hout. Weijman Vastgoedonderhoud levert dit graag.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Politie Keurmerk Veilig WonenDe certificeringregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

Met dit certificaat geven wij aan dat onze vakmensen gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Ook voor advies over de beste mechanische beveiliging van woningen en gebouwen bent u bij Weijman Vastgoedonderhoud aan het juiste adres.

Erkend restauratie onderhoudsbedrijf

Erkend restauratie onderhoudsbedrijfOok de kwaliteit van het werk aan en in monumenten is gegarandeerd en daarom mag Weijman Vastgoedonderhoud zich erkend restauratie onderhoudsbedrijf noemen. De Stichting Restauratie Schildersbedrijven Nederland heeft dit certificaat uitgereikt. Er is getoetst op drie onderdelen. Aan de administratieve eisen, producteisen en vaktechnische eisen is voldaan, met als beloning het erkenningscertificaat restauratiekwaliteit monumentenzorg.

Bouwgarant

BouwgarantBouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw met 1450 aangesloten bouwbedrijven. Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor een bouwbedrijf met het keurmerk van BouwGarant.

Kwaliteit
Alle deelnemers worden periodiek getoetst dus u weet zeker dat u met een bonafide partij in zee gaat die zijn zaakjes op orde heeft.

Garantie
U kunt voor extra zekerheid kiezen door de garantie af te sluiten. Mocht uw aannemer zijn verplichtingen niet nakomen dan bent u daarvoor verzekerd. Let wel op de spelregels!

Vangnet
Alle deelnemers zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Bovendien kunt u ook altijd bij de Servicedesk van BouwGarant terecht. U staat er dus niet alleen voor.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.