Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Samen met Weijman

Samen wonen

Waar wij werken, wonen mensen. Alles wat we doen is gericht op het creëren van een voor hen veilige en comfortabele woonomgeving.

Heldere communicatie met de opdrachtgever en de bewoners, voor, tijdens en na het project is de basis van onze werkwijze. Onze vaklieden zijn betrouwbaar en gewend om te werken in een bewoonde omgeving.

De bewoner staat bij Weijman Vastgoedonderhoud centraal. Nu én in de toekomst. In onze toekomstvisie zien wij mensen die langer in hun wijk blijven wonen en oud willen worden in een omgeving die met hen meegroeit. Dat vraagt om een andere inrichting van de woonomgeving met andere faciliteiten.

Samen delen

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen delen door onderling vertrouwen en open communicatie.

Samenwerken leidt tot een optimaal resultaat, waarbij kwaliteitsverhoging samengaat met lagere kosten. Niet alleen in de eerste fase van groot onderhoud of renovatie, maar vooral in het onderhoud op lange termijn.

Het betekent dat we een resultaatverplichting aangaan voor een langere periode, passend bij de doelstelling van onze opdrachtgever. Wij werken samen met ketenpartners, met wie wij onze doelstellingen delen. Hierdoor versterken we elkaar, zodat wij altijd een hoogwaardige kwaliteit realiseren. Onze bouwteams hebben aangetoond succesvol te zijn bij vele renovaties en projecten in groot onderhoud.

Samen creëren

We leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid.

Resultaatgericht innoveren doen wij samen met innovatieve partners. Weijman Vastgoedonderhoud heeft al veel innovaties op de markt gebracht, in samenwerking met bijvoorbeeld SHR, Syntens TNO en TU Delft. Samen creëren we producten die tijd en geld besparen en bovendien onnodige uitstoot van CO2 voorkomen.

Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van de RFID-chip in kozijnen, waarmee we op afstand het vochtpercentage kunnen meten. De ontwikkeling van het duurzame speQtra gevelelement. Of onze participatie in GPR Onderhoud, een uniek rekeninstrument dat inzicht geeft in de milieueffecten van vastgoedonderhoud. Stuk voor stuk tastbare middelen als het gaat om prestatiegericht werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen creëren we de toekomst.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.