Bewonersinformatie

Weijman Vastgoedonderhoud hecht veel waarde aan goede communicatie met bewoners, waarbij zowel enthousiasmeren als informeren belangrijke doelstellingen zijn.

Naast de verschillende documenten met informatie zoals bewonersinformatie, de afsprakenkaart en de gedragsregels die gelden voor ons personeel, wordt er voor ieder project een aparte pagina op de website bewonersinformatie.nl gemaakt.

Via een unieke code logt de bewoner in op bewonersinformatie.nl en vindt daar alle informatie over het project. Per dag staat er beschreven welke werkzaamheden die dag uitgevoerd gaan worden. Ook staan de ketenpartners van het project vermeld en de medewerkers van Weijman Vastgoedonderhoud die bij het project betrokken zijn. Met naam en foto, zodat de bewoner de vakman herkent.

Tenslotte kan er via bewonersinformatie.nl een enquête worden ingevuld en kunnen contactgegevens worden geraadpleegd voor het geval dat de bewoner één van onze medewerkers wil spreken.

Voor meer informatie over bewonersinformatie.nl of het aanvragen van inloggegevens neemt u contact op met Weijman Vastgoedonderhoud.