Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!

Secretaresse

Een ‘spin in het web’ met een grote dosis zelfstandigheid

Functie-inhoud

In deze leuke en zeer afwisselende functie ben je een echte duizend poot. Je werkt in teamverband voor je leidinggevende(n) en collega’s. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het beheren van agenda’s, het maken, beheren en opvolgen van (commerciële) afspraken, up-to-date houden van het relatiebestand en de relatieplanning, het registreren van bezoekverslagen, het notuleren en uitwerken van gesprekken en vergaderingen, het organiseren van commerciële activiteiten, het beheren van de website en het actief opstellen en plaatsen van berichten op social media.

Profiel

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Je kunt snel schakelen, goed samenwerken, bent stressbestendig, flexibel en je bent goed in organiseren. Je bent een goede communicator en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. De functie vereist een grote mate van zelfstandigheid, accuratesse en creativiteit. Een goede kennis en ervaring met Word, Excel, Outlook en Powerpoint achten wij van belang. Je bent servicegericht en je kunt uitstekend overweg met ad-hoc werkzaamheden. Een afgeronde secretariële opleiding is een voorwaarde. Wij denken aan een gedreven persoon die minimaal vier jaar relevante werkervaring heeft.

Ben jij de secretaresse die onze organisatie kan versterken?

Stuur dan voor 20 juni 2018 je C.V. en je motivatiebrief naar sollicitatie@weijman.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Boogaard, 0318 – 55 44 77.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.