Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Werken bij Weijman

Werken bij Weijman

Weijman Vastgoedonderhoud is een bedrijf waar meer dan 150 vakmensen werkzaam zijn. Informeel en professioneel. Wij zeggen wat we bedoelen. De onderlinge sfeer is goed. Onze medewerkers werken hard, maar er is altijd ruimte en aandacht voor elkaar. Wij onderscheiden ons als een innovatief, duurzaam, kwalitatief en betrouwbaar bedrijf.

Gevraagd dienstverlener m/v

Vastgoedonderhoud is werk voor echte vakmensen die daarnaast dienstverlener zijn. Als nieuwe collega werkt u namelijk bij bewoners thuis. Wij verwachten dan ook dat u goed met mensen kunt omgaan. Heldere communicatie met de bewoner en een onberispelijke werkwijze is wat wij vragen. Samenwerken met collega-vakmensen en bouwen aan een mooiere woonwijk of een comfortabele woning geeft u energie. Tijdens al uw werkzaamheden staat de bewoner centraal.

Afwisselend en uitdagend bij Weijman Vastgoedonderhoud

Werken bij Weijman Vastgoedonderhoud is zeer afwisselend. Geen project is hetzelfde. De ene keer staat u in een appartementencomplex of een zorginstelling. De andere keer bent u aan het werk in een bedrijfspand, kerkgebouw of hoekwoning. Wij bieden u zeer goede mogelijkheden om u te ontwikkelen binnen het vak en om door te groeien binnen Weijman. Via opleidingen, trainingen en begeleiding komt u bij ons verder. Wij maken samen een persoonlijk opleidingsplan waarbij de doelen voor de korte en lange termijn worden vastgesteld en gerealiseerd.

Reageer vandaag op één van de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.