Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Opleidingen

Uzelf blijven ontwikkelen, opleidingen volgen en intern kunnen doorstromen? Dan zit u goed bij Weijman Vastgoedonderhoud. Wij vinden persoonlijke groei van groot belang. Want als u doet wat u leuk vindt en waar u goed in bent, gaat u gemotiveerd, vitaal en met plezier aan het werk. Dat is voor Weijman van onschatbare waarde. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan trainingen en opleidingen. Wij werken samen met meerdere onderwijsinstellingen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijk opleidingsplan (POP) op te stellen en te volgen. Dit doen we aan de hand van een speciaal opgesteld opleidingsplan in samenwerking met het Loopbaantraject Bouw en Infra.

Onderwijsinstellingen waarmee Weijman Vastgoedonderhoud samenwerkt

Volandis

Volandis is het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw- en Infrasector. Volandis wil een vliegwiel zijn voor persoonlijke en maatschappelijk wenselijke ontwikkelingen. Ze richten zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid.

SPOS

Schilderen is een vak. Weijman zorgt voor het opleiden van vakbekwame schilders in samenwerking met Stichting Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Schilderen

VMBO

Lokaal zoekt Weijman Vastgoedonderhoud graag de samenwerking op. Zo ook met het Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs Veenendaal.

KOB

De KOB biedt de juiste kaderopleiding en ondernemersopleiding in de bouw.

TNO

In het kader van Resultaatgericht Samenwerken heeft Weijman nauw contact met TNO (Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek).

HCA

Trainingen op het gebied van leiderschap, klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden worden verzorgd door Human Capital Adviesbureau.

Savantis

Bij Savantis worden Beroepsopleidingen voor schilder, onderhoud, stukadoren en afbouw gevolgd.

Nimeto

Weijman Vastgoedonderhoud werkt als stagebedrijf samen met Nimeto Utrecht. Studenten ontvangen actueel onderwijs en goede stageplaatsen bij erkend leerbedrijf Weijman. Op de vakschool kun je een opleiding volgen in de richting Vormgeving & Styling, Creatieve Techniek of Vastgoed & Makelaardij.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.