Wij een nieuwe collega, jij € 500,- tipgeld!

Wij zoeken collega's en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. En jouw hulp wordt beloond met 500,- euro als we dankzij jou iemand aannemen.

Hoe werkt het?

Ken jij iemand die perfect zou passen op één van onze vacatures? En weet jij diegene zo ver te krijgen om zijn cv bij ons aan te leveren? Dan zijn we al een heel eind op weg. Als wij deze persoon vervolgens een contract aanbieden en hij komt door zijn proeftijd heen, dan verdien jij daar € 500,- mee.  Zorg er voor dat jouw naam duidelijk wordt genoemd zodat er geen onduidelijkheid is naar wie we het geld mogen overmaken. Je kunt ons bereiken via sollicitatie@weijman.nl

Wil je zelf graag bij ons werken en nemen wij je aan? Dat kan natuurlijk ook!

Dan is die € 500,- gewoon lekker voor jezelf.

Heb je vragen over deze regeling dan kun je bellen naar 0318-55 44 77

Ben je al collega bij Weijman en ken je iemand die bij ons past?

Werf een collega, scoor een bonus

Ken jij iemand die heel goed bij Weijman zou passen? Een buurman, een studiegenoot of een oud-collega? Zorg er dan voor dat diegene bij ons bekend is en op gesprek wil komen. Dan levert het jou ook iets op!

Hoe werkt het?

Wij ontvangen via jou of van de kandidaat zelf een cv. Vinden wij deze persoon interessant genoeg om mee in gesprek te gaan, dan nodigen wij diegene uit voor een kennismaking.

Dat gesprek levert jou € 100,- bruto op.

Wordt die persoon vervolgens aangenomen?

Dan levert dat € 500,- bruto op. En als “jouw” contactpersoon na een jaar nog steeds in dienst is, dan ontvang je nogmaals € 500,- bruto. De moeite waard dus!

Zorg er wel voor dat jouw naam duidelijk genoemd wordt, zodat we weten aan wie we de beloning kunnen overmaken.