Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Werkzaamheden

Werkzaamheden van Weijman Vastgoedonderhoud

Dagelijks zijn de vakmensen van Weijman bezig met het verbeteren van woon- en gebruikscomfort in woningen en gebouwen. In samenwerking met de opdrachtgever worden de wensen vertaald in doelstellingen.

Samenwerken en heldere communicatie staan bij het mensenbedrijf Weijman Vastgoedonderhoud voorop. Weijman is vanaf de initiatieffase betrokken bij projecten. Zo bereikt het vastgoedonderhoudbedrijf uit Veenendaal duurzame resultaten, waarbij efficiënt en kostenbesparend te werk wordt gegaan.

Van verbouwing tot renovatie en klein onderhoud tot groot onderhoud. Schilderwerk, houtsanering en kozijnvervanging. Bij Weijman krijgt u de garantie dat er gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken en producten, zodat kwaliteit en kostenbesparing worden gerealiseerd.

Wij vertellen graag meer over onze werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u voorbeelden of meer informatie over de werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.