Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Groot onderhoud

Verhogen van het wooncomfort, verbeteren van de verhuurbaarheid en verduurzaming van het vastgoed. Doelstellingen die u als professionele gebouwenbeheerder wilt realiseren. Weijman Vastgoedonderhoud heeft al honderden wijken gerevitaliseerd.

Groot onderhoud gaat verder dan regulier onderhoud. De omvang van het groot onderhoud wordt vastgesteld op basis van de doelstellingen van de opdrachtgever en de leeftijd van een gebouw. Weijman Vastgoedonderhoud zorgt voor een upgrade van woningen.

Minimale overlast door heldere communicatie

Tijdens de uitvoering van groot onderhoud kunnen woningen bewoond blijven. U hoeft als verhuurder geen vervangende woonruimte te zoeken en de bewoner wordt verhuizen bespaard. Omdat de bewoners in de woning blijven gedurende de uitvoering van de werkzaamheden, is het essentieel dat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Weijman Vastgoedonderhoud garandeert dit.

Rekening houden met wensen en leefgewoontes van bewoners, een zo kort mogelijke doorlooptijd van de werkzaamheden en heldere communicatie voor, tijdens en na het groot onderhoud vormen de basis van onze dienstverlening. De bewoners weten precies welke vakmensen van Weijman de werkzaamheden bij hen thuis komen uitvoeren en wanneer dat gebeurt.

Weijman is ook aanspreekpunt voor de bewoner, waardoor lijnen zo kort mogelijk worden gehouden en de opdrachtgever ook op dit vlak ontzorgd wordt. Bewonersvriendelijk te werk gaan is een essentieel onderdeel van ons vakmanschap.

Groot onderhoud vraagt om kwaliteit

Samen met de opdrachtgever worden de doelstellingen in kaart gebracht. Weijman vertaalt de doelstellingen in materiaalgebruik en werkzaamheden. Of het nu gaat om bijvoorbeeld kozijnen in concept 3 of SpeQtra, vervanging van complete gevels, badkamers of keukens, kwaliteit staat altijd voorop, zodat groot onderhoud door Weijman Vastgoedonderhoud een duurzaam karakter heeft.

Tevreden klanten

Weijman Vastgoedonderhoud heeft tijdens het voeren van een opdracht te maken met twee klanten: de professionele gebouwenbeheerder als directe opdrachtgever en de huurder van de woning waar Weijman te gast is om het groot onderhoud uit te voeren. Ons doel is dat beide klanten meer dan tevreden zijn, zowel tijdens het uitvoeren van het project als na oplevering.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.