Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Kozijnvervanging

Vervanging van kozijnen, ramen en deuren realiseert Weijman Vastgoedonderhoud indien houtsanering geen efficiënte oplossing is. U kunt kiezen uit houten, kunststof en aluminium kozijnen. Duurzaamheid, levensduur, uitstraling en onderhoudskosten zijn bepalend voor de keuze van het materiaal.

Ook is dit het moment om te kiezen voor isolerende beglazing met een hoog rendement en een nieuw ventilatiesysteem. Of aanpassing van de indeling van het raamoppervlak, de plaats van de tussenstijlen en de draairichting van de ramen.

Kozijnvervanging: speQtra gevelelement

Het speQtra gevelelement is een revolutionair houten gevelelement dat sinds enkele jaren op de markt is. Dit houtrotvrije kozijn wordt compleet afgelakt, beglaasd en gemonteerd geleverd, eventueel inclusief het daarbij behorende onderhoud. Dit duurzame kozijn is functioneel en kwalitatief van hoog niveau en daardoor goed voor de eindgebruiker én voor het milieu!

De kwaliteit, de vermindering van onderhoud en het duurzame karakter zijn enkele voordelen die resulteren in een hoog rendement. De financiële en technische prestaties van het speQtra gevelelement zijn opvallend goed ten opzichte van een traditioneel kozijn. Er is meer keuze met speQtra.

Werkwijze kozijnvervanging

Weijman Vastgoedonderhoud zorgt ervoor dat alle kozijnen op maat worden gemaakt én worden geplaatst. De overlast voor de bewoner wordt tot een minimum beperkt. De gevel is maar een korte tijd open. Heldere communicatie en uitstekende planning is wat u van Weijman kunt verwachten.

Na vervanging van de kozijnen worden deze aan de binnenzijde afgetimmerd. Ook voorziet Weijman complete woonwijken van nieuwe kozijnen, tot tevredenheid van bewoners en gebruikers.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.