Sluiten

Download RGS

Vraag direct het RGS informatieboekje aan via onderstaand formulier. Je ontvangt het nadat het formulier is ingevuld binnen 5 minuten in uw inbox!
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Renovaties

Renoveren start met visie

De levensduur van een gebouw is niet oneindig. Er komt een moment dat er een keuze gemaakt moet worden tussen renovatie of sloop. Belangrijke vragen die hierbij aan de orde komen hebben betrekking op de toekomstplannen voor het pand. Samen met de huidige staat van een gebouw is deze informatie van belang bij de keuze voor gedeeltelijk renoveren of een totaalrenovatie.

Weijman Vastgoedonderhoud gaat graag met u in gesprek over renoveren en stelt haar kennis ter beschikking. Doel is dat uw vastgoed gezond geëxploiteerd wordt. Nu en in de toekomst.

Renoveren: deelrenovatie of totaalrenovatie

Onze vakmensen voeren deel- en totaalrenovaties uit. Bij deelrenovatie wordt er een aantal bouwkundige elementen vernieuwd. Dit kunnen bijvoorbeeld vloeren, gevels en daken zijn. Bij totaalrenovaties zijn de vernieuwende maatregelen talrijker. Het gebouw krijgt een nieuwe bestemming.

Kantoorpanden die langdurig leegstaan worden aangepast naar appartementen voor starters. Flatgebouwen worden compleet gerenoveerd tot luxe appartementen en winkels worden woningen. Weijman Vastgoedonderhoud werkt bij renovatie nauw samen met de opdrachtgever en ketenpartners. Er wordt niet alleen naar stenen gekeken, maar vooral naar mensen.

In wat voor leefomgeving komen toekomstige bewoners terecht? Is er na renovatie voldoende speelruimte voor kinderen, indien gezinnen de doelgroep zijn? Of komt er openbaar vervoer langs het gebouw, als er seniorenwoningen komen? Gezamenlijk pakken we de renovatie aan en zorgen wij voor een vernieuwde toekomst voor het gebouw en de bewoner.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.